Tuesday, August 23, 2011

Axelfoto osnovni kurs digitalne fotografije - tehnika fotografisanja, kreativna fotografija i obrada digitalne fotografije

Kurs digitalne fotografije
Obaveštavamo sve zainteresovane da će uskoro početi predavanja osnovnog kursa digitalne fotografije.

- Osnovni kurs digitalne fotografije će početi u subotu, 17. septembra 2011

Osnovni kurs digitalne fotografije ima 15 dvosatnih predavanja, Predavanja ovog kursa su podeljena u tri tematske celine: tehnika fotografisanja, kreativna fotografija i obrada digitalne fotografije. Kroz ove teme polaznici uče da uspešno eksponiraju, korektno komponuju i kvalitetno prezentuju svoje fotografije. Svaka tema je na kursu zastupljena sa po 5 dvosatnih predavanja. Kroz ove teme polaznike će voditi:

Vlada Perić, predavač kreativme fotografije.
Relja Mirković, predavač tehnike dotografisanja
Dejan Danailov, predavač obrade digitalnih fotografija
Kurs se održava u prostorijama DKC MAJDAN, Kozjačka 3-5 na Senjaku.

Tokom celog kursa polaznici dobijaju i određene male domaće foto zadatke (vežbe) koje će raditi samostalno. Zbog ovoga je bitno da imate digitalni fotoaparat sa bar osnovnim opcijama podešavanja. Za vežbe nije bitno da to bude neki skup i nov model sa naprednim funkcijama, ali je važno da ima mogućnost da ručnim podešavanjima utičete na osnovne parametre pri fotografisanju. Pre svega to su otvor blende i trajanje ekspozicije. Te opcije imaju mnogi napredni kompaktni modeli i svi dSLR fotoaparati, čak i početnički amaterski modeli. Iako nije obavezno na svakom predavanju, važno je da bar na predavanja tehnike fotografisanja polaznici donose svoje fotoaparate i na njima uporedo prate priču predavanja.

Cena pohađanja naših kurseva je 200€. Plaćanje se vrši u dinarima.

Ako imate još neko pitanje u vezi toka naših kurseva, izvolite pitajte ili nas pozovite na broj 060/3222512


Pozdrav,

Relja Mirković

Želimo vam odlično svetlo!

No comments:

Post a Comment

Ako vam se svideo post...

Ukoliko vam se svidjaju fotografije, predlazem vam da unesete vas E-mail u formu ispod i citate blog i putem maila, ili da se prepisete na feed bloga.
 
Unesite vas E-mail:


Mreza Kreativnih Ljudi

Tihomir Stojanovic blog

Planinarenje - planinarske akcije