Tuesday, February 3, 2009

Kurs fotografije - tehnika fotografisanja, kreativna fotografija i obrada digitalne fotografije


Axelfoto pokrece novi kurs fotografije.


Nova generacija kursa fotografije AXELFOTO.COM ŠKOLE startuje USKORO
Za više informacija o školi, pogledajte sajt škole: www.axelfoto.com/skola ili nas
kontaktirajte preko emaila: skola@axelfoto.com

Predavanja će se
održavati u centru Beograda, u fotografskom studiju u Resavskoj ulici. Ceo kurs od 15 predavanja traje 4 nedelje, po 4 predavanja nedeljom. Predviđeno je da predavanja budu organozovana utorkom i četvrtkom od 20 časova i dva spojena predavanja subotom od 14 časova (sa polusatnom pauzom u 16 časova).

Predavanja su podeljena u tri tematske celine: tehnika fotografisanja, kreativna fotografija i obrada digitalne fotografije. Iako nije obavezno na svakom predavanju, važno je da bar na predavanja tehnike fotografisanja polaznici donose svoje fotoaparate i na njima uporedo prate priču predavanja. Za vežbe nije bitno da to bude neki skup i nov model sa naprednim funkcijama, ali je važno da ima mogućnost da se ručnim podešavanjima utiče na osnovne parametre pri fotografisanju.

Tokom kursa polaznici dobijaju i određene male foto zadatke (vežbe) koje će raditi samostalno i o tim radovima se kasnije diskutuje na delu predavanja kreativne fotografije. Cena pohađanja kursa je 200€ (plaćanje se vrši isključivo u dinarima, prema kursu na dan uplate) uz predviđenu mogućnost plaćanja u ratama.

Puno pozdrava.
Dejan
065
444 7272
skola@axelfoto.com

No comments:

Post a Comment

Ako vam se svideo post...

Ukoliko vam se svidjaju fotografije, predlazem vam da unesete vas E-mail u formu ispod i citate blog i putem maila, ili da se prepisete na feed bloga.
 
Unesite vas E-mail:


Mreza Kreativnih Ljudi

Tihomir Stojanovic blog

Planinarenje - planinarske akcije