Monday, August 17, 2009

Foto konkurs Srbija na Windows 7

Pošaljite Vaše najlepše fotografije iz Srbije u sledećim kategorijama: Prirodne lepote, Sela i gradovi, Tradicija i običaji na konkurs Srbija na Windows 7. Ovim se otvara mogućnost da baš vaše fotografije budu objavljene u finalnoj verziji Windows 7, i da ujedno osvojite prikladne nagrade.

Specifikacije: Potrebno je da sve fotografije budu u horizontalnoj “landscape” poziciji. Imidži moraju biti u sledećem formatu: 1920 pixela širine puta 1200 pixels visine, 96 dpi, u JPG formatu. Molimo Vas da pošaljete maksimalno po 10 fotografija po kategoriji.
Fotografije nagrađenih autora biće objavljene u septembru na web stranici Microsoft Srbija. Microsoft zadržava autorska prava objavljivanja fotografija nagrađenih autora.

Rok: Konkurs traje do 24. avgusta 2009. godine do 17:00 časova

Molimo Vas da sve fotografije dostavite na DVD lično ili poštom na adresu: Microsoft Srbija (Makedonska 30/6; 11000 Beograd), ili preko www.sendspace.com na email: konkurswin7@hotmail.com (molimo Vas da sve slike zipujete i pošaljete kao jedan dokument).

Saturday, August 1, 2009

Stara Planina - Babin zub, Midzor, Temska

Stara Planina (Babin zub, Midzor, Temska). Fotografije su snimljene jula 2009.
Autor fotografija: Markov Igor

Ako vam se svideo post...

Ukoliko vam se svidjaju fotografije, predlazem vam da unesete vas E-mail u formu ispod i citate blog i putem maila, ili da se prepisete na feed bloga.
 
Unesite vas E-mail:


Mreza Kreativnih Ljudi

Tihomir Stojanovic blog

Planinarenje - planinarske akcije